Knuffelboeket warme rozen

Premium Quality
12 of 24 Mooie warm kleurige rozen representeren jouw kusjes en beer Bella geeft een grote knuffel. Kies voor een bijpassende vaas of een extra grote beer

Knuffelboeket mixed roses

Premium Quality
12 of 24 prachtige gemengde rozen vertegenwoordigen je kussen en Beer Bella dat een dikke knuffel geeft.

Rode Rozen & Champagne, Moet Chandon Brut

Premium Quality
Grootbloemige lange rode rozen in combinatie met een Fles Champagne van het bekende huis, Moet Chandon.

Rode Rozen & Champagne, Veuv Clicquot Brut

Premium Quality
Grootbloemige rode rozen in combinatie met een Fles Champagne van het bekende huis,Veuv Clicquot.

Witte Rozen & Champagne, Moët Chandon Brut

Premium Quality
Grootbloemige witte rozen in combinatie met een Fles Champagne van het bekende huis, Moët & Chandon.

Witte Rozen & Champagne, Veuve Clicquot Brut

Premium Quality
Grootbloemige witte rozen in combinatie met een Fles Champagne van het bekende huis, Veuve Clicquot.

Rode rozen met chocolade en wijn

Premium Quality
Prachtige rode rozen van de beste kwaliteit in combinatie met Fleurpop Flavour Bonbons in een geschenk box te samen met een Fles rode Italiaanse wijn van de Mezzacorona coöperaties.

Liefdevolle rozen met chocolade en wijn

Premium Quality
Een liefdevolle mix van Roze, rode, witte en paarse rozen van de beste kwaliteit in combinatie metFleurop Flavours Bonbons in een geschenk box te samen met een Fles rode Italiaanse wijn van de Mezzacorona coöperaties.

Sweetheart Rozen met chocolade en wijn

Premium Quality
Een mooi boeket van sweetheart rozen van de beste kwaliteit in combinatie met Fleurop Flavour Bonbons in een geschenk box te samen met een Fles rode Italiaanse wijn van de Mezzacorona coöperaties.

Warm kleurige rozen met chocolade en wijn

Premium Quality
12 Warme kleurige rozen in oranje, rode roze en warm gele rozen van de allerbeste beste kwaliteit in combinatie met Fleurop Flavour Bonbons in een geschenk box te samen met een Fles rode Italiaanse wijn van de Mezzacorona coöperaties,

Boeket Rode roos + cadeauset

Premium Quality
Mooie rode rozen van de beste kwaliteit met een Bella beer Knuffel in combinatie met Bloemen chocolade in een geschenk box te samen met een Fles rode en witte Italiaanse wijn van de Mezzacorona coöperaties.

Premium Sweetheart rozen

Premium Quality
Lieflijke Sweetheart Rozen van de beste kwaliteit met een Bella beer Knuffel in combinatie met chocolade Bloemen in een geschenk box te samen met een Fles rode en witte Italiaanse wijn van de Mezzacorona coöperaties.

Premium liefdevolle Rozen

Premium Quality
Prachtige Gemengde rozen van de beste kwaliteit met een Bella beer Knuffel in combinatie met heerlijke chocolade bloemen in een geschenk box te samen met een Fles rode en witte Italiaanse wijn van de Mezzacorona coöperaties

Warme rozen met Beer en Chocolade

Premium Quality
Sfeervolle Warme roze van de beste kwaliteit met een Bella beer Knuffel in combinatie met chocolade  bloemen in een geschenk box te samen met een Fles rode en witte Italiaanse wijn van de Mezzacorona coöperaties.

Roze Rozen & Champagne, Moët Chandon Rose Brut

Boeket roze rozen in combinatie met een Fles Rosé Champagne van het bekende huis, Moët & Chandon. De Champagne is verkrijgbaar in een Bouteille formaat fles van 75cl in een luxe geschenkbox.

Cadeaupakket - I Love you

Een aangeklede grootbloemige Rode  roos + 1 Rode en 1 Witte wijn + Chocolade bloemen + Knuffelbeer groot. Groenmaterialen kunnen verschillen.

Love Edition 16 Truffels met boeket Tulpen

Verras je geliefde. Een boeket gemengde voorjaarsbloemen met een Doosje Chocolade Truffels.

Bloemen laten bezorgen met Flowers.NL
Bloemen versturen met een persoonlijke boodschap doe je via Flowers.NL. Bij ons vind je namelijk niet alleen de mooiste bloemen, maar ook de leukste cadeaus die je bij jouw bloemen bestelling kunt plaatsen.  We hebben dan ook bloemen voor allerlei verschillende gelegenheden. Wees bijvoorbeeld attent op de verjaardag van je beste vriendin, of verras het stelletje dat gaat trouwen of bezorg een bedankje bij je buren of ouders voor hun goede zorgen. Want van een boeket mooie bloemen fleurt iedereen toch op? Bloemen laten bezorgen is via Flowers.NL dan ook gemakkelijk. Het enige dat jij hoeft te doen is het perfecte boeket te kiezen en je kaartje van een leuke persoonlijke boodschap te voorzien. Dan zorgen wij voor de rest.

Online bloemen bestellen? Zo geregeld!
Flowers.NL biedt veel variatie, zodat er voor iedereen wel een mooi boeket te vinden is. Ga je voor een gemengd boeket of liever voor een mooie bos bloemen in bijvoorbeeld roze, oranje, geel of rood? De keuze is aan jou. En wat je ook kiest: het is toch altijd leuk om bloemen te krijgen? Daarom bieden we bloemen voor verschillende gelegenheden in combinatie met wijn, chocolade, champagne of een fruitmand. Van romantische bloemen tot boeketten om iemand te verrassen of te bedanken. Online bloemen bestellen is bij Flowers.NL zo geregeld! Wil jij iemand verrassen met bijvoorbeeld rozen, tulpen, gerbera’s of een veldboeket? Dan mag een leuke kaart natuurlijk niet ontbreken.

Vandaag bloemen bezorgen? Geen probleem!
Wil je vandaag no bloemen laten bezorgen? Bestel dan vandaag voor 13:00 jouw bloemen online, dan bezorgen wij  jouw boeket op elke gewenste locatie in Nederland op dezelfde dag.. Toch nog op zoek naar een extra of ander cadeau zoals wijn of chocolade om iemand mee te verrassen? Bekijk dan ook eens de andere cadeaus van Flowers.NL. Dus wil jij iemand verrassen met een mooie bos bloemen? Bekijk dan direct alle boeketten en laat morgen je bloemen bezorgen. Een glimlach op het gezicht van de ontvanger gegarandeerd!