Rouwkrans met lint Caribisch

WRR
    Levertijd:2-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Bestel rouwkrans met lint op maat. Selecteer jouw kleur.

Met diep medeleven presenteren wij onze op maat gemaakte rouwkrans met rouwlint, doordrenkt met de rustgevende stijl van het Caribisch gebied. Onze lokale bloemist op het eiland staat klaar om met zorg en aandacht een rouwkrans samen te stellen die de herinnering aan een dierbare op een respectvolle manier eert.

Aan de hand van de door jou opgegeven kleur en prijsklasse zal onze bloemist een prachtige rouwkrans creëren. Beeld je een cirkel in van bloemen in kalme tinten, geïnspireerd door de vreedzame atmosfeer van de Caribische eilanden. Het rouwlint zal op een ingetogen manier worden toegevoegd aan de krans, waarbij de boodschap van liefde en respect helder naar voren komt.

Let op dat het bedrukken van rouwlinten helaas niet mogelijk is op de Nederlandse Antillen. Desondanks zal het lint op een stijlvolle wijze bijdragen aan het eerbetoon. Moge deze op maat gemaakte rouwkrans met rouwlint een troostende herinnering zijn aan de unieke persoonlijkheid van degene die we gedenken, doordrenkt met de kalme en liefdevolle sfeer van het Caribisch gebied. In deze moeilijke tijd hopen we dat dit bloemenarrangement troost en steun biedt aan degenen die rouwen.


Bij Fleurop streven onze bekwame bloembinders ernaar om een unieke rouwkrans met lint op maat samen te stellen. Elk rouwstuk is persoonlijk vervaardigd om de gevoelens op te roepen die jij met de bloemen wilt overbrengen. Dit geheel in de kleurstelling van jouw keuze met verschillende bloemen die op dat moment beschikbaar zijn.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 10.00 handelingskosten. Onze bloemen en planten zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Alle rozen bestellingen dienen 48 uur van te voren op Headquarter Holland te zijn. Rozen leveringen op dezelfde dag zijn niet gegarandeerd. Voor bestellingen naar de Nederlandse Antillen is het niet mogelijk specifieke wensen op te geven. De bloemisten op de eilanden zijn n.l. afhankelijk van de aanvoer van bloemen vanaf het vaste land van Zuid Amerika en vanuit Nederland. Hierdoor is de beschikbaarheid van bloemen en bloemsoorten zeer beperkt.. Er is GEEN track and Trace beschikbaar voor levering op de Nederlandse Antillen. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.