Rouwkrans op maat - Caribisch

WR
    Levertijd:2-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Bestel deze rouwkrans op maat. Selecteer jouw kleur.

Met diep respect presenteren wij onze op maat gemaakte rouwkrans, ontworpen om de serene schoonheid van het Caribisch gebied te weerspiegelen. Onze lokale bloemist op het eiland staat klaar om met zorg en empathie een rouwkrans samen te stellen die recht doet aan de herinnering aan een dierbare.

Aan de hand van de door jou opgegeven kleur en prijsklasse zal onze bloemist een prachtige rouwkrans creëren. Stel je voor: een cirkel van rustgevende bloemen in kalme tinten, geïnspireerd door de vreedzame atmosfeer van de Caribische eilanden.

Elke bloem in de rouwkrans wordt zorgvuldig gekozen om een gevoel van sereniteit en liefdevolle herinnering te brengen. Moge deze op maat gemaakte rouwkrans een waardig eerbetoon zijn aan de unieke persoonlijkheid van degene die we gedenken, doordrenkt met de rustgevende stijl van het Caribisch gebied. In deze moeilijke tijd hopen we dat deze bloemenkrans troost en steun biedt aan degenen die rouwen.


Bij Fleurop streven onze bekwame bloembinders ernaar om een unieke rouwkrans op maat samen te stellen. Elke rouwkrans is persoonlijk vervaardigd om de gevoelens op te roepen die jij met de bloemen wilt overbrengen. Dit geheel in de kleurstelling van jouw keuze met verschillende bloemen die op dat moment beschikbaar zijn.
Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 10.00 handelingskosten. Onze bloemen en planten zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Alle rozen bestellingen dienen 48 uur van te voren op Headquarter Holland te zijn. Rozen leveringen op dezelfde dag zijn niet gegarandeerd. Voor bestellingen naar de Nederlandse Antillen is het niet mogelijk specifieke wensen op te geven. De bloemisten op de eilanden zijn n.l. afhankelijk van de aanvoer van bloemen vanaf het vaste land van Zuid Amerika en vanuit Nederland. Hierdoor is de beschikbaarheid van bloemen en bloemsoorten zeer beperkt.. Er is GEEN track and Trace beschikbaar voor levering op de Nederlandse Antillen. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.