Rouwstuk op maat met lint - Caribisch

FLAR
    Levertijd:2-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Bestel dit rouwstuk op maat met lint. Selecteer jouw kleur.

Met diep medeleven presenteren wij ons op maat gemaakte rouwstuk met rouwlint, een eerbetoon aan de serene sfeer van het Caribisch gebied. Onze lokale bloemist op het eiland staat klaar om met zorg en respect een rouw bloemstuk samen te stellen dat de herinnering aan een dierbare koestert.

Aan de hand van de door jou opgegeven kleur en prijsklasse zal onze bloemist een stijlvol rouwstuk vormgeven. Verbeeld je een rustgevende combinatie van bloemen in kalme tinten, die de vreedzame atmosfeer van de Caribische eilanden weerspiegelen.

Let op dat het bedrukken van rouwlinten helaas niet mogelijk is op de Nederlandse Antillen.

Het rouwlint zal op subtiele wijze worden toegevoegd aan het rouwstuk, waarbij de boodschap van liefde en respect helder naar voren komt. Elk bloemblaadje wordt met zorg gekozen om een emotioneel aangrijpend stuk te creëren. Moge dit rouwstuk met rouwlint een waardig afscheid zijn, doordrenkt met de vredige en liefdevolle stijl van het Caribisch gebied.


Bij Fleurop streven onze bekwame bloembinders ernaar om een uniek rouwstuk met lint op maat samen te stellen. Elk rouwstuk is persoonlijk vervaardigd om de gevoelens op te roepen die jij met de bloemen wilt overbrengen. Dit geheel in de kleurstelling van jouw keuze met verschillende bloemen die op dat moment beschikbaar zijn.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 10.00 handelingskosten. Onze bloemen en planten zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Alle rozen bestellingen dienen 48 uur van te voren op Headquarter Holland te zijn. Rozen leveringen op dezelfde dag zijn niet gegarandeerd. Voor bestellingen naar de Nederlandse Antillen is het niet mogelijk specifieke wensen op te geven. De bloemisten op de eilanden zijn n.l. afhankelijk van de aanvoer van bloemen vanaf het vaste land van Zuid Amerika en vanuit Nederland. Hierdoor is de beschikbaarheid van bloemen en bloemsoorten zeer beperkt.. Er is GEEN track and Trace beschikbaar voor levering op de Nederlandse Antillen. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.