Bloemstuk "Mand gevuld met bloemen"

BKT
    Levertijd:2-3 dagen
  • Beschrijving

Bestel deze mand gevuld met bloemen. Selecteer jouw kleur.

Ontdek de weelde van ons op maat samengestelde bloemenmand, geïnspireerd op de prachtige kleuren van het Caribisch gebied. Laat je betoveren door de schitterende tinten, zoals het azuurblauw van de Caribische Zee en de warme, zonovergoten kleuren van het eiland.

Onze lokale bloemist op het eiland heeft met zorg een mand vol bloemen samengesteld, speciaal afgestemd op jouw voorkeuren voor kleur en budget. Denk aan een harmonieus samenspel van exotische bloemen zoals hibiscus, orchideeën en tropische bladeren, die de levendige sfeer van het Caribisch gebied weerspiegelen.

Dit bloemstuk op maat ademt de tropische pracht en levendigheid van het Caribisch gebied. De prijs is afgestemd op jouw wensen, en de bloemen worden zorgvuldig geselecteerd om een uniek stuk te creëren dat perfect past bij de stijl van het eiland. Laat je omringen door de kleurrijke pracht van het Caribisch gebied met onze op maat gemaakte bloemenmand, een waarlijk betoverend bloemstuk.


Bij Fleurop streven onze bekwame bloembinders ernaar om unieke boeketten met bloemen samen te stellen, met fantasierijke, doordachte en leuke thema's. Elk boeket is persoonlijk vervaardigd om de gevoelens op te roepen die jij met de bloemen wilt overbrengen. Van een traditioneel boeket rode rozen tot een modern assortiment van verschillende bloemen, het is nu gemakkelijker om verschillende bloemen te versturen die net zo divers zijn als jouw uitingen.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Bezorging binnen 2-3 dagen

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 10.00 handelingskosten. Onze bloemen en planten zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Alle rozen bestellingen dienen 48 uur van te voren op Headquarter Holland te zijn. Rozen leveringen op dezelfde dag zijn niet gegarandeerd. Voor bestellingen naar de Nederlandse Antillen is het niet mogelijk specifieke wensen op te geven. De bloemisten op de eilanden zijn n.l. afhankelijk van de aanvoer van bloemen vanaf het vaste land van Zuid Amerika en vanuit Nederland. Hierdoor is de beschikbaarheid van bloemen en bloemsoorten zeer beperkt.. Er is GEEN track and Trace beschikbaar voor levering op de Nederlandse Antillen. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.