Bloemstuk op maat Caribisch

ACF
    Levertijd:2-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Bestel dit bloemstuk op maat gemaakt. Selecteer jouw kleur.

Ontdek ons unieke op maat gemaakte bloemstuk, geïnspireerd op de schitterende kleuren van het Caribisch gebied. Laat je betoveren door het levendige palet van zonnige tinten, zoals het azuurblauw van de Caribische Zee en de warme gouden gloed van het zandstrand.

Onze lokale bloemist op het eiland heeft met zorg een prachtig bloemstuk samengesteld dat de tropische sfeer weerspiegelt. Denk aan exotische bloemen zoals hibiscus, paradijsvogelbloemen en anthuriums, vermengd met weelderig groen dat doet denken aan de overvloedige regenwouden.

Dit bloemstuk op maat, speciaal voor jou samengesteld, belichaamt de levendigheid en diversiteit van het Caribisch gebied. Geef een unieke twist aan elke gelegenheid met de betoverende stijl van het Caribisch gebied, gecreëerd door onze lokale bloemist. De prijs is afgestemd op jouw wensen, en de bloemen worden zorgvuldig uitgekozen om een onvergetelijk stuk te creëren. Laat je meevoeren naar een tropisch paradijs met ons op maat gemaakte Caribische bloemstuk.


Bij Fleurop streven onze bekwame bloembinders ernaar om unieke boeketten met bloemen samen te stellen, met fantasierijke, doordachte en leuke thema's. Elk boeket is persoonlijk vervaardigd om de gevoelens op te roepen die jij met de bloemen wilt overbrengen. Van een traditioneel boeket rode rozen tot een modern assortiment van verschillende bloemen, het is nu gemakkelijker om verschillende bloemen te versturen die net zo divers zijn als jouw uitingen.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Bezorging binnen 2-3 dagen

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 10.00 handelingskosten. Onze bloemen en planten zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Alle rozen bestellingen dienen 48 uur van te voren op Headquarter Holland te zijn. Rozen leveringen op dezelfde dag zijn niet gegarandeerd. Voor bestellingen naar de Nederlandse Antillen is het niet mogelijk specifieke wensen op te geven. De bloemisten op de eilanden zijn n.l. afhankelijk van de aanvoer van bloemen vanaf het vaste land van Zuid Amerika en vanuit Nederland. Hierdoor is de beschikbaarheid van bloemen en bloemsoorten zeer beperkt.. Er is GEEN track and Trace beschikbaar voor levering op de Nederlandse Antillen. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.