Hand gebonden boeket op maat - Caribisch

HTB
    Levertijd:2-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Bestel dit hand gebonden boeket op maat. Selecteer jouw kleur.

Maak kennis met ons "Caribbean Breeze Bouquet" - een op maat gemaakt handgebonden meesterwerk dat de levendige geest van het Caribisch gebied weerspiegelt. Dit boeket barst van tropische tinten en exotische bloemen en is een viering van zonovergoten landschappen en eilandvibes.

Stel je de azuurblauwe blauw van de Caribische Zee en de gouden warmte van de zandstranden voor, vertaald in een harmonieus geheel. Weelderige, tropische bloemen als hibiscus, paradijsvogel en anthurium dansen samen in een perfect ritme. Geaccentueerd door het groene groen dat doet denken aan weelderige regenwouden, wordt elke stengel zorgvuldig met de hand geselecteerd om de essentie van de tropen op te roepen.

Of je nu droomt van een ontsnapping aan het strand of gewoon je ruimte wilt laten doordrenken met de levendige energie van het Caribisch gebied, dit handgebonden boeket is een prachtige ode aan de schoonheid en diversiteit van de eilanden. Geef elke gelegenheid een boost met de levendige uitstraling van ons 'Caribbean Breeze Bouquet'.


Bij Fleurop streven onze bekwame bloembinders ernaar om unieke boeketten met bloemen samen te stellen, met fantasierijke, doordachte en leuke thema's. Elk boeket is persoonlijk vervaardigd om de gevoelens op te roepen die jij met de bloemen wilt overbrengen. Van een traditioneel boeket rode rozen tot een modern assortiment van verschillende bloemen, het is nu gemakkelijker om verschillende bloemen te versturen die net zo divers zijn als jouw uitingen.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Bezorging binnen 2-3 dagen

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 10.00 handelingskosten. Onze bloemen en planten zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Alle rozen bestellingen dienen 48 uur van te voren op Headquarter Holland te zijn. Rozen leveringen op dezelfde dag zijn niet gegarandeerd. Voor bestellingen naar de Nederlandse Antillen is het niet mogelijk specifieke wensen op te geven. De bloemisten op de eilanden zijn n.l. afhankelijk van de aanvoer van bloemen vanaf het vaste land van Zuid Amerika en vanuit Nederland. Hierdoor is de beschikbaarheid van bloemen en bloemsoorten zeer beperkt.. Er is GEEN track and Trace beschikbaar voor levering op de Nederlandse Antillen. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.