FAQ - Caribbean Flowers

FAQ - Flower Delivery Nederlandse Antillen

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Flowers.nl Caribbean Flower Service op de Nederlandse Antillen

Welkom bij Flowers.nl Caribbean Flower Service! Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen over het bezorgen van bloemen op de prachtige eilanden van de Nederlandse Antillen.


Flowers.nl Caribbean Flower Service is een bloemen bezorgservice die gespecialiseerd is in het leveren van prachtige bloemen op de Nederlandse Antillen. We streven ernaar om mooie bloemen te leveren met een betrouwbare bezorgservice op de eilanden, waaronder Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint Eustatius, Saba, en Sint Maarten.

Onze uitgebreide collectie omvat een breed scala aan bloemen, variërend van kleurrijke boeketten tot elegante bloemstukken. Let op! Voor bestellingen naar de Nederlandse Antillen is het niet mogelijk specifieke wensen op te geven. De bloemisten op de eilanden zijn namelijk afhankelijk van de aanvoer van bloemen vanaf het vasteland van Zuid-Amerika en vanuit Nederland. Hierdoor is de beschikbaarheid van bloemen en bloemsoorten zeer beperkt.

Helaas doordat onze bloemisten op de eilanden afhankelijk zijn van aanvoer vanaf het vaste land is het altijd moeilijk voor hun te voldoen aan specifieke wensen qua bloemen en of kleuren van de bloemen. Wij kunnen je wensen doorgeven echter zonder de belofte dat wij daaraan ook daadwerkelijk invulling kunnen geven.

Onze bezorgservice omvat alle belangrijke eilanden van de Nederlandse Antillen, waaronder Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint Eustatius, Saba, en Sint Maarten. We streven ernaar om jouw bloemen op tijd en in optimale conditie te bezorgen.

Helaas hebben wij voor de bezorging op de Nederlandse Antillen niet de mogelijkheid om jouw order te track en tracen.

Tijdens het bestel proces kun jij de gewenste bezorgdatum ingeven, helaas is bezorging op zondagen niet mogelijk.

In sommige gevallen kunnen er extra kosten zijn voor bezorging op afgelegen locaties.

Als je problemen ondervindt met je bestelling, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice. We streven ernaar om eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent over de levering van jouw bestelling.

Ja, onze bloemenwinkel levert bloemen op de Nederlandse Antillen. We bieden bezorgservices naar verschillende eilanden, waaronder Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint Eustatius, Saba, en Sint Maarten

De bezorgkosten voor bloemen op de Nederlandse Antillen bedragen € 12.50

De levertijd voor bloemen op de Nederlandse Antillen is in de meeste gevallen 1-2 werkdagen. Je kunt bij het plaatsen van de bestelling een bezorgdatum ingeven. Helaas kan er niet op zondagen worden bezorgd. 

Ja, u kunt bij het plaatsen van uw bestelling een specifieke bezorgdatum kiezen. We doen ons best om op de door u gekozen datum te leveren, rekening houdend met mogelijke logistieke uitdagingen op de Nederlandse Antillen.

Vanwege de aanvoer vanuit het vasteland kunnen sommige delicate bloemen mogelijk niet op de Nederlandse Antillen worden bezorgd.

Ja, je kunt een persoonlijke boodschap toevoegen aan jouw bestelling van bloemen tijdens het bestel proces. We zorgen ervoor dat uw boodschap op een mooi kaartje wordt bijgevoegd.

Als bloemen beschadigd aankomen, vraag dan de ontvanger onmiddellijk contact op te nemen met de bloemist die de bloemen heeft bezorgt. Wij zullen hun best doen om een passende oplossing te bieden, zoals een vervangende levering.

Contact met de klantenservice

Als je problemen ondervindt met je bestelling, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice. We streven ernaar om eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent over de levering van jouw bestelling.

Voor verdere vragen of specifieke verzoeken kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. We waarderen je keuze voor Flowers.nl Caribbean Flower Service en streven ernaar om jouw ervaring voor het bezorgen van bloemen op op de Nederlandse Antillen onvergetelijk te maken!